س.پ
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام
من سمیه هستم 33 ساله باردارم. بارداری اولمه
من چاق بودم 130 کیلو بودم حدود 2 سال و نیم پیش جراحی کردم اسلیو و تا 75 کیلو کم کردم و دکترم بهم اجازه نداد دیگه وزن کم کنم قدم هم 170 هستش
الان هفته ششم بارداریمه فکر میکنم. بدون اینکه در خوردن زیاده روی کنم و بیش از گذشته بخورم وزنم داره میره بالا خیلی نگران شده ام حتی با اینکه خیلی دلم بستنی میخواد نخوردم . اما نمیدونم چرا بدنم واکنش نشون داده و داره میره بالا شدم 77 کیلو

افزایش وزن در بارداری طبیعی هست و اگر کسی افزایش وزن نداشته باشه ، غیر طبیعی هست
فقط از پرخوری اجتناب کنید افزایش وزن شما تا 9-10کیلو در کل بارداری طبیعی هست.

ممنون. اخه همه بهم میگن تو سه ماه اول نباید اضافه کنی بخدا من از ترسم همش دارم هویج و خیار و رژیمی میخورم

سه ماه اول نسبت به دو و سه وزن گیری کمتره ولی اینطور نیست که وزنگیری نداشته باشند، در افراد مختلف متفاوته.