ر.ح
عنوان :

تپش قلب . فشارخون . سرگیچه . سردرد در پشت سر .لاغر

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام اینجانب 62 سال سن دارم که چند ماهی هست که به صورت ناگهانی سرگیچه .تپش قلب. بیقراری . سردرد در پشت سر و فشارخون بالا می شوم همچنین یک سالی هست که از کل اندام لاغر شدم با وجود اینکه غذا میخورم. در بررسی آنژوگرافی قلب هم چیز نرمال اعلام شد در بررسی ام ارای مغز و نوار مغز هم چیز نرمال اعلام شد در بررسی ریه نرمال است . همچنین قدم168 سانتی متر و وزنم 52 کیلو شده است . ایا با توجه به این آزمایشات و ویزیت شدن پیش خیلی متخصص وزنم که کم شده با فشارخونم که بالا میره با علایم فوق که در بالا ذکر کردم در ارتباط هست آزمایشات را میفرستم آیا غده فوق کلیوی مشکل داره . چه ازمایشات دیگری باید بدم . با تشکر

آزمایشات شما خوبه باید فشارخون کنترل بشه مشکلات شما حل میشه

احتمال اینکه که توموری در غده فوق کلیوی باشه . لطفا در مورد تشخیص ِآن با سونوگرافی معلوم میشه یا ام ار ای غده فوق کلیوی باید بدم و برای لاغری شدن بدون دلیل چکار کنم . با تشکر از جوابتان.

آزمایشات شما در حال حاضر بیماری غده فوق کلیه را تائید نمیکند

ممونم از اینکه به موقع جواب سوال هایم را دادید .و سوال آخرم اینه کل بدنم داره لاغر میشه مخصوصا صورتم آیا علاج داره . با توجه به اینکه خوب غذا میخورم . با تشکر

بهتره که ویزیت حضوری شوید آزمایشات شما نکته منفی ندارد علی ای حال گاهی در معاینه نکاتی یافت میشود