ع.ص
عنوان :

یه گره ریز 3 میلیمتری در تیروئید سمت راست

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
یه گره ریز 3 میلیمتری در تیروئید سمت راست دختر سه ماهم دیده شده است لطفا درخصوص خطرناک بودن یا نبودن و درمان آن راهنمایی لازم را بفرمایید مستندات سونوگرافی در پیوست است. درضمن در غربالگری بعد از تولد تیروئید عملکرد خوبی داشته است مقدار TSH برابر.0.7 بوده است

سلام با فوق تخصص غدد کودکان مشورت کنید

سلام خانم دکتر مگر خودتان فوق تخصص غدد نیستید؟
حداقل یه نظر بدهید چون خیلی نگران دخترم هستم

چی شد که از تیرویید این بچه به این کوچیکی سونوگرافی گردن کردید

ایشون گردنش را یه مقدار به راست میگرفتن و متخصص نوزادان براشون سونو سر و گردن نوشتن و توی سونو اتفاقی این نذول در تیروئید دیده شد
البته سرشون را صاف میگیرن گویا هنوز ماهیچه های گردن قوی نبودن
ولی الان میخوام بدونم این ندول خطرناک هست یا نه؟
و درمانش به چه شکلی هست؟
لطفا منو از نگرانی دربیارید ممنون میشم

در مورد بزرگسالان گرهی به این اندازه فاقد اهمیت است اما در مورد نوزادان بهتر است با فوق غدد کودکان یا پزشک معالج وی مشورت کنید معذلک خوب است که سطح کلسیتونین سرم در صورتی که سابقه گره تیروئید و جراحی تیروئید در خانواده دارید اندازه گیری شود

ممنونم