م.ع
عنوان :

کم کاری تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
باسلام من در یکسال و نیم گذشته حدود10 تا 12 کیلو وزن اضافه کردم که بعد از آزمایش حدود یک هفته هست که متوجه شدم tsh 24 دارم .سوالی که داشتم این عدد خیلی بالاست چه عوارضی میتونه داشته باشه ؟ 14 ماه ازدواج کردم ولی اقدام به بارداری نه آیا عاملی برای عدم بارداری میتونه باشه ؟ واینکه خیلی عصبی و حساس شدم سردردهای زیادی دارم

سلام اولین کاری که باید بکنید دارو زیر نظر پزشک معالج مصرف کنید تا علائم شما بهبودی یابد در مورد حاملگی پس از بهبودی تصمیم بگیرید