ت.ب
عنوان :

کم بودن سایز فولیکول

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام,من تیر و مرداد امسال دوبار آی یو آی شدم,و با داروهای کلومیفن و آمپول سینال اف و هاش سی جی سه یا چهار فولیکول 20 تا 27 میلی متر داشتم.این ماه که دارو نخوردم,روز پنجم سیکل دو فولیکول 10 و 11 و چند فولیکول کوچک داشتم با ضخامت اندومتر 7,روز دوازدهم هم یک فولیکول 14 و چند فولیکول 8 داشتم,که دکتر گفتن به pco شبیه شده تخمدانت و بدنت بهم ریخته و ممکنه این ماه پریود هم نشی,و از روز 17 به مدت 5روز قرص مدروکسی بخور.من همیشه پریودم منظم بوده و هیچ هم کیست نداشتم.آیا این عوارض به خاطر داروهاییه که دوماه پیش خوردم?و آیا قرص مدروکسی رو بخورم یا ممکنه خودم پریود بشم?ممنون
نه هنوز موعد پریودم نشده ولی,با توجه به سونوگرافی ها دکتر گفتن ممکنه به موقع پریود نشی,واسه همین گفتن مدروکسی بخور.ولی چون همیشه پریودم منظم بوده یه کم شک داشتم که بخورم و خواستم نظر شما رو هم بدونم

مصرف مدروکسی پروژسترون اشکال ندارد استرس هایت را کم کن با استرس علارغم مصرف دارو ممکن است وضعیت بدتر شود