ح.ع
عنوان :

دندان درآوردن نوزادان

متخصص بیماری‎های لثه (پریودانتیکس)
باسلام

پسرم 8ماهه است درحال حاضر دندان نیش سمت چپ خود درحال بیرون زدن از لثه است سوال؟

1- آیا این رشد سریع دندان درآوردن درآینده به مشکلی برنمی خورد؟

2- درصورت مشکل چه راهکاری بابت آن باید اندیشید؟

3- در دندان درآوردن را با پماد های خارجی که در سطح داروخانه ها است می توان استفاده وتسکین داد ؟

باتشکر

سلام.قدم نورسیده مبارک.مشکلی وجودنداردوجهت تسکین دردمیتوانیدازماساژلثه،جویدن نان وژلهایی که نام بردید،استفاده کرد.