T.گ
عنوان :

گرقتکی عروق

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام . مامان من 72سال . دو سال پیش اسکن قلب انجام دادند نتیجه تشخیص انژیو بود ولی با دارو توسط دکترشون طی این دو سال گذراندند . البته دکتر گفته بودند که دریچه قلب مشکل داره. مجدا حالا بر اثر بستری که شدند و درد سینه داشتند سینی آنژیو انجام دادند دکتر بیمارستان تشخیص دادند که دریچه قلب شل هست و یک رگ تنگی شدید داره ونیاز به فنر دارد . البته رگ اصلی نیس. و برای دو ماه دارو تجویز کردند که نسبت به داروهای دکتر سابق کمی فرق دارد . آتورواستاتین40 .آدانکور 20. و قرص تجویز جدید شامل لوزار در صورتی که قبلا متاهکزال روزی نصفی . و ادوان 80 ناترویلیکس مصرف میکردند . و دارو جدید شامل فوروزماید 40. کونکور5. سوستاک هست و ا اس ا که قبلا بوده . و قبلا در بیمارستان دارو پلاویکس هم گفتندمصرف کنند . اما دکتر جدید ندادند . ولی مامانم مصرف هنوز دارند . در صورتی که امکان دارد نتایج گزارش و اکو را ارسال کنم . لطفا راهمایی کنید . و ضعیتشون چطور هست. ایا امکان انژیو هست ؟و خطری ندارد . در صورتی که حالا ررد دارند . قبلا هم ارساب کردم و پاسخ دریافت نکردم . لطفا جولب دهید . با سپاس
گزارش انژیو در اینجا ارسال نمیشه

سلام و عرض ادب میتونید مدارک رو بعد از گرفتن عکس با استفاده از لوگوی شبیه گیره کاغذ attach و سپس ارسال کنید در صورت عدم موفقیت با پشتیبانی تماس بگیرید و یا حضوری تشریف بیارید