ج.ع
عنوان :

حرارت بدن

متخصص داخلی
سلام دکتر بنده 24 سالمه رفتم دکتر وسواس عملی دارم شدید بهم دارو گیاههی داده و گفته مغز شما گرم و خشک است .. حالا میخاههم ببینم بعضی موقع خیلی کم بدنم عرق میکنم کمی و بدنم و صورتم کلن داغ میشه حرارت میکنه میخاههم ببینم از مغزمه یا چیز دیگه اقدامی باید بکنم یا که خیر لطفا دقیق راهنمایی بفرمایید متشکرم سواب داره ممنون

سلام.بهتره آزمایشات مربوط به کم خونی، قند و تیرویید رو که بفرمایید.اگر سالم بودن، بعید به نظر میریه مشکلی وجود داشته باشه.برای رفع مشکل وسواستون هم به روانپزشک مراجعه کنید.

سلام بنده25سالمه و دکتر مراجعه کردم وسواس عملی شستشو دارم قرص کلومیپرامین و سر ترالین داده که شب ها تا ساعت 4 الی 5 خوابم نمیبره بعد هم که بخوابم تا ساعت 2 الی 2 و 30 دقیقه روز بعد خوابم و سوالم اینه که برای خواب دکتر قرص کلوناز پام داده گفته شبی 1 دوم و میخاهم ببینم بخورم عوارضی تشنجی اعتیادی از دست دادن هوشیاری چیزی بریم پیش نمیاد مثلن سه چهار شب بخورم مشکلی نیست همون یک دوم را و خوابم تنظیم میشه لطفا دقیقن بهم بگید سوال مرا بخونید بدونید چی میگم جواب مرا ارسال کنیدچون مصرف نکردم دارو میترسم که یک وقت عوارض پیش بیاد لطفا دقیق سوال جوابم بدهید حالا من سر در نمیارم دیگه تشکر ممنون ببخشید شرمنده دست شما درد نکنه لطف کردید روز شما خوش