ا.ن
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر خسته نباشید، خانوم من کیست تخمدان داره وقرص ال دی مصرف میکنه،و پهلوش هم درد داره و حالت تهوع هم داره از ازدواجونم 10 ماه گذشته.دکترش قرص ال دی تجویز کرده آیا افاده میکنه؟ آیا عوارض قرص؟ میگه کیستش درد داره. در ضمن سن خانومم 28ساله. آیا باردار میشه؟با تشکر فراوان.

زمانی به یک توده تخمدانی کلمه کیست اطلاق میشود که سایز بالای 3 سانت داشته باشه و زیر این سایز تخمک می باشد.کیستهای تخمدان به طور خود به خود حتی بدون مصرف دارو در عرض 2 ماه از بین میروند و هدف از تجویز ال دی جلوگیری از کیست جدید است.اگر واقعا خانم شما کیست داره نهایتا دو دوره ال دی کافی است و در صورت بزرگ بودن کیست و یا خونریزی به داخل آن میتواند درد شکم ایجاد شود.ولی سایر علل درد شکم رو هم باید مد نظر داشت.و قرص ال دی عارضه ای برای خودش و آینده باروری ایشان ندارد.