A.M
عنوان :

احساس سنگینی قفسه سینه

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام
من بیست و یک سالم هست و طبق آخرین چکاپی که داشتم به غلظت خون و چربی خون بالا مبتلا هستم
چندی پیش پس از یک دوره طولانی عدم فعالیت به صورت سنگینی در یک جلسه ورزش شنا انجام دادم که بعد از اون
گرفتگی عضلات در چند روز اول طبیعی بود و کم کم درد معده و حالت تهوع منو مشکوک به عدم کارکرد طبیعی قلب کرد که امروز به طور واضح خفقان در ناحیه چپ قفسه سینه احساس میشه و حملات تهوع یکی دوبار خیلی کوتاه در روز
از اونجایی که ژن حمله ی قلبی رو از طرف پدری یدک میکشم خواستم ببینم این عوارض میتونه نگران کننده باشه باتوجه به سن پایینم؟یا میتونه اسپاسم موقت عضلانی باشه؟لازم بذکره درد معدی نیست چون برای درک محل دقیق درد از رانیتیدین و مسکن قوی استفاده کردم که تغییری در گرفتگی ایجاد نشد
و چیزی که یک مقدار عجیب هست و یادم رفت ذکر کنم
توی این چند روز احساس پیچش یک بوی خاص و شاید بشه گفت متغیر در مجاری تنفسی دارم
و مقداری کاهش ظرفیت تنفسی در بنده محسوسه

سلام و عرض ادب بله توجه به شرح حال و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی و چربی خون بالا نیاز به بررسی بیشتری دارید لطفا جهت ویزیت بع یک پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه بفرمائید

خیلی لطف کردید
و ممنون از اینکه راهنمایی فرمودین