ا.ج
عنوان :

ناخنک چشم

متخصص چشم پزشکی
16سال است ناخنک دارم همراه با سوزش و قرمزی بسیار حال اکنون هم تاری دید گرفتم به پزشک بارها مراجعه کرده ام نتیجه ای نداده است

سلام. در مورد ناخنک خط اول درمان همون قطره های چشمی و توصیه به استفاده از عینک افتابی هست. و از اون جا که احتمالا عود ناخنک بعد از عمل قابل توجه هست و علایمی مثل سوزش و خشکی چشم با عمل برطرف نمیشه و کماکان نیاز به استفاده از قطره بعد از عمل هستجراحی فقط در مواردی که
اندیکاسیون داشته باشه توصیه میشه.