Z.S
عنوان :

انحراف چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشید ممنون میشم جواب من رو سریعتر بدید خیلی نگران هستم
من 20 سالمه و چند روز پیش به دکتر چشم پزشکی مراجعه کردم برای بینایی سنجی اما وقتی معاینه میکردند دکتر با حالتی نگران گفتند که چشم چپ من انحراف داره و وقتی جلوشو میگرفتند چشم من به سمت مخالف چشم دیگم یا همون خارج منحرف میشد وقتی از خانوادم پرسیدم گفتند در بچگی هم همینجوری بودم ولی جدی نگرفتند و من رو پیش دکتر نبردند چشمام استیگمات هم هست و ضعیفی نیم داره بهم یه دکتر در بیمارستان تخصصی چشم مشهد معرفی کردند اما طول میکشه تا بتونم برم اخه مشهد زندگی نمیکنم میشه لطف کنید بگید مشکل نگران کننده ای داره چشمای من؟من هشت ماهه به دنیا اومدم و خانوادم اینو از دکترا پنهان کردند و نزاشتن من رو در دستگاه بزارند نمیدونم این به مشکل چشمم مربوط میشه یا نه
با عینک انحراف چشمم خوب میشه یا باید جراحی کرد؟

با سلام نگران نباشین. انحرافات چشمی به دو دسته کلی تقسیم میشن: انحرافات آشکار که کاملا انحراف چشم مشخص هست و انحرافات نهفته که در وضعیت معمولی چندان مشخص نیست ولی در معاینه چشمی خودش رو نشون میده. تقریبا 80% افراد انخراف نهفته چشمی دارن و تا زمانی که علامتی ایجاد نکرده نیاز به درمان نداره. پاسخ سوال شما هم بستگی داره به این که نوع انحراف چی هست و اگر انحراف اشکار هست چند درجه هست و با عینک کمتر میشه یا نه. و البته اورژانسی نیست و جای نگرانی هم نداره