ف.ر
عنوان :

احساس خفگی.

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام وقت بخیر،حدود دو هفته ای هست ک انتهای گلوم نزدیک ب گردن احساس خفگی خفیف میکنم و احساس میکنم گوشت اضافه از درون گلو در اوردم وقتی ب پهلو میخوابم این درد بیشتر احساس میشه و حالت تهوع بهم دست میده میشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم و چی هست بیماریم

سلام.دلائل زیادی از قبیل حساسیت یا توده در گلو ویا تورم عفونی ویا اعصاب باشه باید بررسی موردی بشید