م.ک
عنوان :

فشار چشم بعد لیزر

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
مادر من 46 ساله 6 ماه پیش بخاطر زاویه بسته بودن چشم لیزر کردن فشار چشمشون 19/20 بود بعد 4 ماه دوباره سردرد بدی گرفتن رفتن پیش همون پزشک، گفت که فشار چشمت 23 شده قطره داد و اشک مصنوعی. الان بعد دوماه بازم سردرد دارن و فشار چشم. بازم باید لیزر کنن؟ امکان داره بیناییشون کم بشه؟ قطره جواب میده براشون؟

سلام انجام لیزر مانع از بالا رفتن فشار چشم به طور مزمن نمیشود با توجه به وضعیت بیمار برای شروع قطره یا اقدام دیگر تصمیم گیری میشود