ش.ک
عنوان :

پولیپ

متخصص جراحی عمومی
وقت بخیر
وجود کانون هایپراکو 2 میلیمتر به نفع کلسترال پولیپ در صفرا
وجو کاتون هایپر اکو به اندازه 4 میلیمتر مطرح کننده آنژیو میولیپوما در کورتکس میانی کلیه راست
بافت فیبروگلاندولار و اکوژتیک ضخیم همراه با مجاری prominent که مطرح کننده F.c.c در برست
نیاز به جراحی دارد؟ یا با درمان دارویی حل میشود؟

سلام
کانون هایپراکو 2 میلیمتر به نفع کلسترال پولیپ در صفرا نیاز به هیچ اقدامی ندارد پیگیری سونو گرافی
آنژیو میولیپوما در کورتکس میانی کلیه راست با متخصص ارولوژی مشورت کنید
بافت فیبروگلاندولار و اکوژتیک ضخیم همراه با مجاری prominent که مطرح کننده F.c.c در برست با جراح برست مشورت کنید