e.z
عنوان :

بزرگ بودن طحال به دلیل عفونت

متخصص داخلی
من بزرگ طحالم به دلیل عفونت که داشتم بستری بودم دکترم که فوق تخصص داشت گفت به من تا دو هفته بار یک کیلو گرمی بلند نکنم من برای محرم میخواهم تلومپت بزنم آیا برای من مشکل ساز میشه

سلام هموطن محترم احتمالا مبتلا به عفونت گلو و سندرم مونوکلئوز عفونی بودید. توصیه میکنم امسال محرم از فعالیت های سنگین و هر عاملی که فشار را در حفره شکم بالا ببرد نظیر نواختین ترومپت، شیپور و..بدلیل خطر پارگی طحال دوری کنید.