ا.پ
عنوان :

سوختن انگشتان

متخصص داخلی
سلام خانم دکتر.چند ماهه که انگشتهای دستم در زمان لمس تاچ موبایل یا پد لپ تاپ میسوزه .به یک متخصص داخلی مراجعه کردم و ایشون نتونستن کاری برام انجام بدن .احساس خشکی در نوک انگشتانم دارم و در حالت عادی هم کمی سوزشهای مقطعی دارم.علائم و ضایعه پوستی هم ندارم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.تشکر

سلام
شاید به شوینده یا مواد خاصی حساسیت دادید

شوینده خودمو عوض کردم به نظر خودم یه چیز داخلیه قبلا با مایع صابون میشستم ولی الاان با صابون میشورم به نظر شما پیش چه متخصصی باید برم