م.پ
عنوان :

درد پهلوی شکم

متخصص داخلی
درد در حدودا یک وجبی سمت چپ ناف.به طوری که با فشردن دست در ان نقطه, و در حالت نشسته بر روی صندلی .پاهام رو بلند میکنم باز درد در اون ناحیه رو حس میکنم.
تشخیصتون چیه دکتر.ممنون

سلام هموطن محترم. دردی که با بالا بلند کردن پاها در شکم ایجاد شود بیشتر از عضلات شکم و ستون فقرات هست که به شکم انتشار می یابد تا از اعضای داخل شکم. به همکاران مراجعه فرمایید تا بهتر معاینه شوید.