م.ح
عنوان :

هایپوکالمیک پریودیک hypokpp

فوق تخصص قلب کودکان
سلام و عرض ادب
من دچار عارضه کمبود پتاسیم یا هایپوکالمیک پریودیک هستم
معمولا بعد از خواب و فعالیت و استرس این حالت بهم دست میده
دکتر نفرولوژی برام اسپیرونولاکتون و پرانول نوشت
یه قرصی پیدا کردم اخیرا
پتاسیم کلرید آهسته رهش 600 میلی گرمی از شرکت apo-k
دستورالعملش نوشته برای جلوگیری از حمله روزی 3 تا بعد از غذا و برای درمان حمله روزی 5 تا 12 تا
میخواستم ببینم با توجه به قرص هایی که میخورم و چون پتاسیم یون خطرناکیه خوردن این قرص مشکلی پیش نمیاره ؟
پتاسیمم در حمله ها معمولا بین 2 تا 3 هست
وخیم ترین حمله ام 2 بوده
علائم هم گرفتگی عضلات پشت پا و ران ، تپش قلب و غیره هست

چون پتاسیم از دست میدهید مشکلی نیست .و پتاسیم خوراکی منعی نداره و مازاد دفع میشه

اخه افزایش پتاسیم باعث سکته قلبی میشه و من از این نکته بسیار می ترسم
الان روزی یک قرص 600 میلی می خورم و حالم خیلی بهتره
پس مشکلی نیست ؟