ا.ز
عنوان :

سلام دچار درد پای راستی ناگهانی شدم از قسمت ران به

متخصص داخلی
سلام دچار دردپای راست شده ام کم کاری تیروئید دارم و همچنین فشارخون بالا دچار کمبود ویتامین ب 12 در ناحیه روده هم هستم ولی چند روزی است که نمی توانم راه بروم همین که راه می روم و سنگینی ام روی پای راستم می افتد دچار درد شدیدی می شوم ودیگر قادر به راه رفتن نمی باشم واین درد فقط از قسمت پهلو به ران و بالای زانو ام می باشد به نظر شما مشکلم از کجاست

سلام هموطن محترم.چند سالتونه؟ باید توسط همکاران از نظر قدرت عضلات وحس اندامها، مانورهای و بررسی ناحیه کمر و لگن و دیسکهای آن بررسی شوید. همچنین در مورد کم کاری تیرویید و کمبود ویتامین ب12 آیا دارو مصرف میکنید و بیماریهایتان تحت کنترل هست؟

جناب اقای دکتر عزیز
با عرض سلام و تشکر از اظهار لطف شما دکتر ارجمند
بنده 55 سالمه بله داروی تیروکسین روزی یک عدد ناشتا صبحها مصرف می کنم و ویتامین ای و ویتامین ب مصرف می کنم ونمی دانم که چرا شکمم روز به روز بزرگتر می شود و دکترا در سونوگرافی که در بیمارستان بستری بودم مشکل التهاب غدد لنفاوی تشیخص داده اند ودر سونوگرافی بعدی که در قزوین انجام دادم کنسر پانکراس ولی نمی دانم که چه کار کنم چون مستعصل شده ام ولی در حال حاضر سی تی شکم هم انجام داده ام ولی هنوز جوابش حاضر نیست آقای دکتر شما را به خدا به من بگویید که مشکل کنسر ندارم چون از لحاظ روحی خیلی داغون هستم کاهش وزن هم نداشته ام . خداوند به شما سلامتی عطا بفماید که در خدمت مردم هستید . دعای من بدرقه راه شما پزشکان محترم باشد .
باتشکر - زرآبادی *****091238

سلام هموطن محترم. با آرزوی حل مشکلات درمانی شما. حقیقت امر باید در صورت شک به کانسر پانکراس سی تی اسکن شواهدی نشان دهد. نمیدانم در سونوگرافی شکم که انجام دادین مایع داخل شکم بود یا نه؟ برای پیگیری بهتر درمانی میتوانید با استاد محترم آقای دکتر حاج آقا محمدی و یا آقای دکتر زرگر در شهرتان مشورت بگیرین...پیروز و پایدار باشید.