س.ض
عنوان :

زخم معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام دکتر خسته نباشید ازینکه وقتتونو میزارید و پاسخگو هستید بسیار ممنون و سپاس گزارم من الان بنا به دلایلی برای کاهش درد و التهاب گوشم باید استامینوفن کدئین مصرف کنم اما به خاطر زخم معده ای که سابقا داشتم در حال استفاده از پنتوپرازول 20 میلی گرم هم هستم سوال من این هست که با وجود مصرف این میزان از پنتوپرازول، مصرف روزانه 1500 تا 2000 میلی گرم استامینوفن کدئین میتونه مجددا باعث زخم معده من بشه یا خیر؟... ممنونم

سلام.استامینوفن مشکل خاصی برای معده شما در صورت لزوم مصرف نخواهد داشت.

متشکرم