م.ص
عنوان :

ترس و دلهره ناگهانی نوسان ضربان قلب و فشار خون

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر
42 سالمه و از دو سال پیش درد در قفسه سینه و کتف رو گهگاهی تجربه کردم هم دوسال پیش و هم پارسال اکو و تست ورزش دادم و گفتند قلب سالمه ، دو هفته پیش با گز گز کردن و بی حسی سمت راست فکم و پای راستم و همچنین درد در قفسه سینه و فشار 15 در ccu بستری شدم آنژیو شدم و مشکلی نبود و مرخص شدم دوباره علائم بالا بعلاوه ترس و دلهره شدید رو در مواقعی از شبانه روز داشتم هولتر 48 ساعته بستم و دکتر ازهری اصفهان گفتند نوسان خ کمی داری و نیاز به سوزاندن رگ نیس و دارو هم نیاز نیس
اضافه کنم پتاسیمم در دو آزمایش مختلف 3 و 3.1 بود
در ضمن دو سالی هم هست که بعضی مواقع در خواب به حالت خفگی بیدار میشم که ظاهرا آپنه است
علائمی که معمولا روزی دو یا سه بار بروز میکنه و شبها بعد ساعت 12
دلهره و اضطراب شدید ی هوئی
تپش قلب
ضعف شدید بدن
بالا رفتن فشار تا 14 ( متوسط فشار همیشگی ام 10/5 هس)
نیم ساعت تا یکساعت طول می کشه تا به حالت عادی برگردم
دکترا گفتن قلبم سالمه
لطفا بفرمائید در مورد پتاسیم و آپنه چکار باید بکنم ، خطرناک هست یا نه ؟ در ضمن دیسک خفیف هم دارم که بعضی مواقع پاهامم دچار درد و خواب میشن
متاسفانه مادرم هم دو ماه پیش بخاطر سرطان خون از دنیا رفت و البته پتاسیم ایشون هم پائین بود
در خانواده کسی مشکل قلبی ندارند
خیلی سپاسگزارم
نمیدونم ربطی داره یا نه اما دو سال پیش قرص سیلدنافیل مصرف کردم چند عدد و بعد درد قلبم دیگه مصرف نکردم
ظاهرا نوسان پتاسیم از نارسایی غدد کلیوی ناشی میشه و نوسان پتاسیم هم باعث نوسان ضربان و حالت هایی شبیه من میشه ؟ درسته ؟
و یک نکته دیگه روزها حالم خوبه شبها موقع دراز کشیدن و خواب حالم خ بد میشه
اضافه کنم چند روزی هم هست یبوست دارم
به دکتر غدد هم دیروز مراجعه کردم و گفتند حتما برید پیش متخصص قلب