ب.خ
عنوان :

زانو درد

متخصص ارتوپدی
هر از گاهی زانو راست خانمم درد میگیره.
بگیر نگیر داره.
اغلب خانمم طوری میشینه که پاهاش خواب میره.

سوالات مشابه

تجویز قرص و دارو

سلام دکتر من کمرم چند روزه شدید درد میکنه قبلا میگرفت ول میکرد الان دائم شده.گوگل زدم نوشته k2-7 برای از بین بردن. کلسیفیکاسیون .بخرم بخورم؟

وقت برای ویزیت

سلام اقای دکتر مشکل دست مادرم است که شما قبلا ایشان را ویزیت کردید و تزریق هم انجام دادید چند وقتی است که مجددا دستشون متورم شده و انگشتانشون هم خم نمیشه و خیلی درد دارن بفرمایین دستور چیست . سپاسگزارم

سلام وتشکر بنده 63ساله ساکن اهواز_خوزستان هستم ومد

ت مدیدیست که دچارارتروز زدوزانوهستم سوالات بنده:ارتروزبنده درچه.مرحله است .ایابدون جراحی امکان.درمان دارد.چگونه.درمان میشودوتاچه مقدار.دونمونه عکس.گاززانو گرفته ام که لازم است ارسال نمایم .لطفا درصورت بررسی بیماری اینجانب اگرموارددیگری.راجنابعالی تشخیص دادیدتوضیح لازم را انجام وراهنماییهای لازم نیز ارایه فرمایید.باتشکر.ضمنا عکسهاراچگونه ارسال نمایم.

زانوی ضربدری

من خانمی سی و یک ساله. 158 سانتی متر قد 72 کیلو وزن و دارم و باردارم. پاهای من ضربدری هستن آیا درمانی براش موجوده؟ مقدارش زیاد نیست معمولا اگر کت و شلوار بپوشم خیلی به چشم میاد. آیا درمان میشه؟

درد بازو دست چپ

سلام دکتر عزیز به من قرص B12 برای التهاب تاندون شانه داده بودین که سمت راستم خوبه اما بازوی دست چپم درد داره هنوز آیا این قرص رو ادامه بدم روزی یکدانه را و چه موقعی از روز باید بخورم