n.k
عنوان :

استروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام،من تیروئید کم کار دارم ولی از طریق دکتر و قرص لووتیروکسین کنترل شده اس وضعیتم و ازمایش هم دادم نرمال هستش وضعیتم
میخوام واسه لاغری از قرص کلنبوترول استفاده کنم که جز استروئید ها محسوب میشه
تصمیمم هم گرفتم سوالم از شما اینه که ایا
عوارض کشنده داره؟باید چه دوزی رو مصرف کنم دقیقا و نهایتا اینکه مصرف لووتیروکسین رو باید قطع کنم وقتی کلن میخورم یا نه همزمان هردو رو مصرف کنم؟

سلام این دارو طبق فارماکوپه ایران برای آسم تجویز میشود و داروی لاغری نیست

بله متوجه ااین مسئله هستم ولی ورزشکار ها و بدنساز ها از این دارو به عنوان چربی سوز خیلی قوی استفاده میکنند من هم تصمیم گرفتم که استفاده کنم لطفا سوال قبلی رو جواب بدید

این داروها از نظر علمی برلی کاهش وزن مناسب نیست و توصیه نمیشه سبب تحریک سیستم سمپاتیک بطور اختصاصی میشه و استرویید محسوب نمیشه

سرکار خانوم من قصد استفاده ااین دارو رو دارم،میشه عوارض و طرز استفاده اش رو بهم بگید؟

بهتر است از کسی که به شما توصیه استفاده را کرده بپرسید بنده طبق تعهدات علمی و اخلاقی که دارم وظیفه ای جهت توصیه به استفاده از داروئی غیر از موارد توصیه شده توسطFDA را ندارم