ف.ش
عنوان :

استخوان درد

فوق تخصص روماتولوژی
سلام اقای دکتر
من خواهری دارم که نزدیک یک ماه است که استخوان شانه،گرده پشت سمت راست،دست از ارنج تا انگشتان،ساق پا به خصوص مچ پایش به شدت دردمیکند وحتی ازشدت ان درشب دیربخواب میرود یا ازدرد ازخواب میپرد
گاهی اوقات هم نواحی ذکرشده مربوط به دستش خواب میرود یاگزگزمیشود
مسکن ایبوروفن هم مصرف کرد تاثیری نداشت
کمبود کلسیم وویتامینDهم ندارد
تازه ازمایش داده همه چی خوب بوده
خیلی نگرانم اگه میشه کمکم کنید

با سلام
با توجه به اینکه بررسیها نرمال بوده و شکایت خواهر شما تیپیک بیماری خاصی نیست به نظر نمی اید که مشکل جسمی مهمی داشته باشند ولی اگر نگران هستید توسط یک روماتولوژیست بررسی شوند

اقای دکترپیشنهادشماواسه کاهش درد یادرمانش چیه؟

با سلام
بهتر است خیلی آهسته و ارام ورزش را شروع کنند و استرس و اضطراب را کاهش دهند و حتما دارو احتیاج دارند که باید تحت نظر پزشک باشد