ع.ح
عنوان :

مورمور پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام آقاب دکتر؛
سن بنده 34 سال میباشد. دو سال قبل بر اثر فعالیت شدید فشاری بر کمرم وارد شد که حدود 2 ماه درد داشتم، همزمان عضله سمت راست ساق پای راستم به شدت دچار گرفتگی شد و کف پای چپم نیز مورمور داشت ولی به هرحال همه علایم خوب شدند.
بعد از دوسال مجددا کمی گرفتی در پای راست و مورمور مجدد در پای چپم رخ داده است ولی درد کمر ندارم. به پزشک متخصص طب فیزیکی مراجعه کردم و نوار عصب و عضله گرفتم. دکتر بنده گفتند کمی بیرون زدگی دیسک مهره L5 دارم و دارو نوشتند و گفتند خوب میشوم (ویتامین ب1- ملوکسین- پماد رهامین- و امپول بتامتازون). بنده خلاصه نوار عصب و عضله را مینویسم:
Findings:
- Normal nerve conduction studies in all of tested nerves.
- Chronic neurogenic EMG findings in bilateral L5 myotoms.

Impression:
Above findings are compatible with:
Chronic bilateral L5 roots involvement with partial axonal loss, with signs of ongoing axonal damage mainly in side.

لطفا راهنمایی بفرمایید آیا واقعا با دار.و خوب میشوم یا خیر؟ و جهت درمان مناسب و قطعی بایستی چه اقدامی انجام دهم؟
باتشکر فراوان

سلام. دوست عزیز شما متاسفانه دچار درگیری شدید عصب l5هستید و علایم اکسونال پیش اگهی خوبی ندارد.شما باید یک دوره فشرده و درست فیزیوتراپی . طب سورنی و ایزر کشش و شاید اوزون انجام دهید و بعد ان مکررا ورزش های خاص کمر را انجام دهید. رعایت اصول صحیح نشستن و ایستادن و... جز لابنفک درمان شماست. در صورت تمایل از چهاردهم با یکی از کیانیک های ما اماس بگیرید 66576991