ا.د
عنوان :

استفادہ ازقطرہ چشمی بعدلیزیک

متخصص چشم پزشکی
سلام من بعدعمل لیزیکم قطرہ دکسون وکلوبیوتیک مصرف کردم دوروز پیس دکتر جدیدےرفتم ک گف قطرہ کلوبیوتیک روقطع کنم وقطرہ فلوکورت رومصرف کنم الان دوہفتہ س ازعمل لیزیکم گدشته ومن تا حالا ازفلوکورت استفاده نکردم برای چشمم مشکلی پیش نمیاد؟؟دکسون رو باید قطع کنم؟من الان تو یه منطقه محرومم ودسترسی به پزشک ندارم باید برم استان.بعدبین اشک مصنوعی خارجی وایرانی خیلی تفاوت هس؟کدوم روباید استفاده کنم؟ممنون میشم از راهنماییتون

سلام .نوع عمل شما که لیزیک بوده یا prk. و شماره چشمتان در مورد قطره هایی که باید استفاده کنید و طول مدت استفاده از قطره ها تاثیر دارد،بنابراین فعلا قطره کلوبیوتیک را قطع کنید و بجای دکسون از فلوکورت استفاده کنید و در اولین فرصت به پزشک جراحتان مراجعه نمایید.ضمنا قطره اشک مصنوعی ایرانی هم میتوانید استفاده کنید.