ح.ن
عنوان :

ضعف بینایی

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشید
من یه مدتی هس ک تقریبا دیدم تار شده و نزدیک بین شدم پیش دکتر هم رفتم برام اشک مصنوعی تجویز کرد و عینک نوشت ولی من از عینک استفاده نمیکنم
راهی برا درمانش هس بدون عمل ؟
امکان بازگشت قدرت بینایی وجود داره ؟
با تشکر

سلام .بهتر بود سن خودتان را هم مطرح میکردید دوست عزیز.در سن بالا نزدیک بین شدن می تواند به علت آب مروارید باشد اما اگر جوان هستید و برایتان عینک تجویز شده ، میتوانید به جای عینک عمل جراحی لیزیک یا لازک برای اصلاح شماره چشمتان انجام دهید. و معمولا شماره چشم در سن بزرگسالی کمتر نمی شود و درمان دارویی ندارد.

سنم 19 ... عمل لیزیک یا لازک عوارضی داره ؟ مثلا بعد از عمل تو افتاب چشم ادم اذیت نمیشه ؟
هیچ راهی نداره بدون عمل قدرت بینایی افزایش داد ؟

محافظت از آفتاب در دوره کوتاهی بعد از عمل ضروریست .
.این عمل با روشهای جدید و تکنولوژی های جدید بسیار کم عارضه می باشد .
متاسفانه درمانی برای از بین بردن عیبب انکساری چشم بدون عینک،لنز و یا جراحی در حال حاضر وجود ندارد.

لنز بهتره یا عمل جراحی ؟
بعد از عمل لیزیک یا لازک دیگه نیازی ب استفاده از عینک نیست ؟ بعدش باز امکان ضعیف شدن چشم هست ؟

برگشت ناپذیری عمل بستگی به شماره چشم شما و سن شما دارد.بعد از 20 سالگی در صورت ثابت ماندن شماره چشمتان می توانید جراحی انجام دهید .
خیر بعد از عمل نیازی به استفاده از عینک ندارید.

سلام وقت بخیر
من چند وقتی هست ک خشکی چشم گرفتم شدید
یکی از چشمام هم احساس میکنم اشک کمتری تولید میکنه
چیکار کنم ؟
در ضمن از قطره اشک مصنوعی تیرلوز هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشته