و.ا
عنوان :

کمر درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام . 34 سال دارم دو روز پیش در فوتبال سالنی بعد از اینکه شوت زدم احساس ضعف در ناحیه کمر قسمتی که گودی کمر هست داشتم .بعد از تعویض لباس متوجه شدم که بلند شدن و راه رفتن برام خیلی سخت و دردناک شده الان دو روزه که موقع ایستادن و راه رفتن از نا حیه کمر به جلو و کمی به راست ومتمایل میشوم و با درد راه میروم .ولی هنگام نشستن یا خوابیدن دردی ندارم. لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

سلام . 3 روز استراحت مطلق . یک داروی ضددالتهاب و اگر دردتون اروم نشد ، مراجعه به متخصص طب فیزیکی جهت معاینه و ام ار ای ...