ح.ت
عنوان :

چشم پزشک

متخصص چشم پزشکی
سلام، بنده مدتی درس میخواندم که دی وی دی هم زیاد نگاه میکردم جوری شد که چشمام خیلی اذیت میشدم علائمی چون خشکی در چشم و بالای پیشانی همراه با تیرکشیدن و نقطه های سیاه رنگ جلوی دید چشم داشتم حتی بعضی مواقع مثلا یه چیزی مثل خودکار میخواستم بردارم به اشتباه چیزی دیگه کنارش بود بر میداشتم به فراموشی هم دچار شدم به پزشک مراجعه کردم دوتا قطره بهم داد که یکی رفع خستگی چشم بود ویکی دیگه استریل چشم بود تاثیری نداشت در حال حاضر درس خواندن کنار گذاشتم ولی تا که میخوام درس بخونم بعد از یک ساعت این علائم بالا شروع میشه ولی نقطه های سیاه رنگ جلوی دید چشمم همیشه هست و بیشتر از خشکی چشم اذیت میشم عکس از چشمم گرفتم اگه لازمه بگید براتون میفرستم لطفا کمکم کنید

با سلام. تصویربرداری شبکیه چشمتون مشکلی نداشت. چندین تشخیص مطرح هست یکی همون خشکی چشم که نیاز به ریختن قطره اشک مصنوعی هست. حتما چشمتون از نظر وجود عیوب انکساری چک بشه و در صورت لزوم عینک تجویز بشه. اگر سردرد زیاد میشین به خصوص اگر حالت ضربانی داره و یا سابقه میگرن در خانواده دارین احتمال میگرن هم مطرح هست.

سردرد وسرگیجه دارم البته زمانی که به چیزی مثل کتاب یا گوشی نگاه میکنم
میگرن نداریم ولی مشکل سینوزیت دارم

جهت بررسی عیوب انکساری به چشم پزشک مراجعه کنید