گ.ف
عنوان :

برونشیت تازی

فوق تخصص ریه
باسلام و خسته نباشید
بنده 27 سال سن دارم ومبتلا به برونشیت تازی مزمن هستم و دفعات زیادی به دکتر مراجعه کرده ام و درمانی حاصل نشده و مدت بهبودی ان کم بوده و همیشه سرفه و خلط دارم و دو سال هستش که الرژی بینی هم به ان اضافه شده و همراه سرفه و عطسه و ابریزش بینی و در طول سال هست و تنها با بخور و زدن اسپری بینی یکی دو روز خوب هست نمیدونم که باید چیکار کنم و این حتی باعث از دست دادن اعتماد به نفسمم شده، و دو سال که ازدواج کردم و اقدام به بارداری داریم و نمیدونم با وجود همچین بیماری چطور میتونم این دوره دو بگذرونم ؟
و به دکتر زنان مراجعه نموده ام که داروی لتروزول تجویز کرده ایا با این وضع خطری دارد؟
و اگر دارو یا راهکاری در این باره هست و میتونید لطفا کمکم کنید؟

برونشکتازی بهبودی قطعی نداره ولی با دارو کنترل میشه و اگه بیماری کنترل باشه معمولا برای بارداری مشکلی پیش نمیاد

تشکر . ببخشید داروهای موثر کدوما هستن که بتونم مصرف کنم؟چون یکسالی هست که برا این موضوع دکتر نرفتم چون از دارو ها جواب نگرفتم
تشکر . ببخشید دارو ی موثری که بتونم مصرف کنم چی هست ؟ از دارو های قبل نتیجه ای نگرفتم چون یکسال هستش که بابت این مورد دکتر نرفتم
مدام گرفتی بینی و ابریزش و خلط دارم