م.ا
عنوان :

سردرد و حالت تهوع

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید. مادر من حدود 75 سال سن دارد و پر کاری پاراتیروئید دارد او را نزد پزشک متخصص بردیم براشون داروی سیناکلسیت نمونه ایرانی را تجویز کردن ولی به محض خوردن اولین قرص حالت تهوع شدید همرا با استفراغ داشتن . نمونه خارجی این قرص با عنوان compara را تهیه کردیم ولی باز هم مصرف نمودن حالت تهوع و استفراغ شدید داشتن. دکترشون گفتن اگر به قرص جواب نداد باید عمل بشن اما به خاطر کهولت سن ما نگران عمل هستیم میخواستم ببینم عملش به چه صورت هست آیا برای یه فرد 75ساله که ناراحتی قلبی هم دارن و دارو مصرف میکنن این عمل خطرناک نیست؟ خواهش میکنم جواب رو زودتر بدید خیلی نگرانیم. با تشکر

سلام بیمارشما باید از نزدیک ویزیت شوند و آزمایشات ایشان بررسی شود