ک.ر
عنوان :

ایجاد دانه های قرمز در زیر کتف

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و سپاس فراوان از سایت بسیار عالی زوپ که در عرصه اطلاع رسانی و دانش افزایی نقش مهمی را ایفا می کند.
مدتی است که دانه های قرمز رنگی از زیر کتف (بغل) و یکی هم از روی صورت ظاهر شده است که نسبتا درشت است و با درد همراه است.لطفا نظرتان را مرقوم فرمایید و روش درمانی ذکر فرمایید.
با تشکر فراوان از پزشک پاسخ دهنده.

سلام

متاسفانه عکس خیلی واضح نیست.حدسم اینه که اینها فولیکولیت یعنی التهاب ریشه های مو هستند.نیاز به مصرف انی بیوتیک خوراکی و موضعی هست.کپسول سفالکسین 500 بخورید هر شش ساعت و پماد موپیروسین روزی دوبار