ر.ف
عنوان :

سرفه ی خونی

فوق تخصص ریه
سلام جناب دکتر همسر من مدتی سرفه خونی داشت
سرفه اش به حدی شدید بود که که سرخ میشد و گاهی خلطش خونی بود .حتی اب هم نمیتونست بخوره طی مراجعه به دکتر عکس رادیولوژی گرفت .الان سرفه ی خونیش قطع شده و سرفه نمیکنه.میشه راهنماییم کنید نگرانم که سرطان ریه داشته باشه .میشه راهنماییم کنید
همسرم از علائم سرطان ریه هیچ کدومو ندارع ولی دکتر بهش گفته سرطان ریه اس اما شک داریم اشتباه تشخیص داده
لازم به ذکره که دکتر فقط همین عکس رادیولوژی رو گرفته و تشخیصش از روی عکس بوده و عکسو سمت لامپ گرفته و تشخیص داده چون تازه جابجا شده بود به محل کار جدید
دکتر زمانی که سرفه میکنه حالت تهوع میگیردش

من تو عکس چیزی به نفع بد خیمی ندیدم هر چند کیفیت عکس خوب نبود ضمنا اگر شک دارند بهتره سیتی CTریه بگیرند

امروز پیش دکتر دیگه ای رفتیم اسم خفیف نشخیص دادن
نیاز به سی تی اسکن هست