ع.ط
عنوان :

فشار گوش و سردرد

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام و خسته نباشید
بنده حدود یک سال و سه ماه هست که از اختلال عملکرد شیپور استاش رنج میبرم، به طوری که فشار هوا در گوش ام بهم میخورد و سردرد های شدیدی میگیرم، ضمن این که سینوس های ملتهبی نیز دارا هستم که در ct و mri ارسالی میتوانید مشاهده کنید، علاوه بر فشار گوش و سردرد و احساس خستگی بسیار در صورت و چشم ها، زمانی که به یک نقطه خیر می شوم در اثر خستگی چشم، اشک در چشمانم جمع می شود و هم زمان فشار زیادی شبیه به صدای باد در گوش ام حس میکنم، طبق نظر اکثر پزشکانی که بهشتن مراجعه کرده ام ریشه ی این مشکل حساسیت و آلرژی ست که موجب عفونت سینوسی و در نتیجه اختلال لوله استاش شده، در این یک سال انواع و اقسام دارو هارا هم تست کرده ام ولی نتیجه نگرفتم و جواب نداده ، ضمن این که تست نوار گوش و لوله استاش همه چیز را طبیعی نشان می دهد!! حال میخواستم نظر شمارا بدانم ، آیا راه حلی دارد؟ خواهشمندم برای عکس ها هم وقت بذارید(خصوصا در مورد وجود کیست سینوس اسفنوئید در عکس ها و این که با علائم شیپور استاش و سردرد ارتباطش تا چه حد هست)
/
دوم این که انحراف تیغه ی بینی من اگر دقت کنید در بعضی قسمت ها شدید هست و تیغه بینی هم نازک شده، با این وجود می توان آن را اصلاح کرد؟(تا جایی که می دانم کونکا بولوزا هم دارم)
/
بسیار ممنونم از توجهتان،

سلام بیشتر مشکلات شما ناشی از آلرژیه کیست داخل سینوسها هم بهچنین. جراحی کیستها امکان عود داره ولی انحراف بینی رو میتونید جهت بهبودی راه تنفس عمل کنید