ف.ح
عنوان :

نتیجه آزمایش

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام . من اخیرا آزمایش تیرویید دادم که tsh کم ( 0.008) و t3 (124 )و t4 (9.9)درآن نرمال است . من مشکلی دارم؟ این آزمایش را دوبار دردوآزمایشگاه مختلف انجام داده ام نتیجه همین است . فایل آزمایش پیوست است

سلام آیا شما داروئی مصرف میکنید آیا باردار هستید آیا تیروئید شما بزرگ است این سوالاتی است که باید پاسخ دهید و البته توجه کنید که آزمایش به همراه شرح حال بالینی معنا پیدا میکند در واقع پزشک آزمایش را درمان نمیکند بلکه بیمار را درمان میکند

خیر من هیچ دارویی مصرف نمیکنم . خیر باردار نیستم .تیرویید را چطور میتوانم بررسی کنم که بزرگ است یا خیر؟ من درظاهر فیزیکی خود مشکلی یاتغییری حس نمیکنم . آیا این که tsh من کم و t3 و t4 نرمال است میتواند به معنای مشکل تیرویید باشد ؟
چشم مراجعه میکنم . به عنوان سوال آخر آیا پریود بودن در حین این آزمایش ممکن است تاثیری روی نتیجه داشته باشد . دراین ازمایش من درسومین روز پریود بودم . ممنون از پاسخگویی ولطفتون