س.ا
عنوان :

دل درد و تفسیر آندوسکپی

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام. 40 ساله هستم . درد در قسمت چپ زیر دنده و نفخ شدی که گاهی موجب بیداری شبانه ام میشود . میوه و تخم مرغ و قارچ و موز باعث دل درد وحشتناکم میشود. گاهی گرفتگی به حالت سنگ شدن قفسه سینه تا زیر فک و گوش،و زیر بغل دارم . آندوسکپی و نمونه برداری انجام شده . اما جواب آزمایش نمونه برداری هنوز آماده نیست

سلام پیگیری جواب پاتولوژی قبل اظهار نظر لازمه.التهاب زیاد در اندوسکوپی داشتهای.