ر.ع
عنوان :

درد قفسه سینه

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام اقای دکتر من پسر 24 ساله هستم که از بچگی psvt داشتم یک سال پیش عمل ابلیشن انجام دادم و psvt کامل خوب شد اما بعدش دچار pvc شدم روزی دو تا 6 تا و بعضی وقتا تو قلبم یه حس خاص ایجاد میشد و فکر میکردم بیهوش میشم بخاطر همین به متخصص قلب مراجعه کردم تست ورزش و اکو گرفت گفت که سالمی و چیزیت نیس
الان دو هفته ای میشه دردای مختلفی تو قفسه سینم هست
دردای تیز نقطه ای طرف چپ راست و وسط و دردای منتشر به بازو گردن و زیر دنده
باز پیش دکتر رفتم گفت نوارت مشکلی
نداره
الان دیگع نمیدونم چیکار کنم و این درد واقعا کلافم کرده
ببخشید سوالم زیاد شد

با سلام
دردهای نقطه ای تیرکشنده ،معمولا ارتباطی به دردهای ناشی از گرفتگیهای عروق کرونر که باید جدی گرفته شوند،نیست
علایم شما با توجه به شرح حالی که میدهید و نرمال بودن بررسی های قبلی ،بیشتر نشان دهنده علل عصبی هستند ،
حتی pVC هایی که دارید به نظر باز هم سرمنشا عصبی دارند.
استرس و اظراب را کم کنید،ورزش کنید.از مصرف چایی پررنگ و قهوه و نسکافه زیاد پرهیز کنید
،ودر صورت وجود درد یااحساس پی وی سی از قرص پروپرانولول ده یا بیست یکی دوبار در روز استفاده کنید