ز.ب
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام شب خوش خانم دکتر بیک محمدی منجیلی هستم . گزارش سه روزه دیابت مامان را خدمتتان ارسال می کنم و اینکه مامان انسولین سبز را روزی دو بار 20 واحد و انسولین نارنجی را 5 واحد مصرف می کند.
خانم دکتر عزیز با توجه به اینکه وقتی قند خون مامان را می گیریم و متوجه شرایط خودش می شود از لحاظ روانی تاثیر بدی رو مامان دارد اگر اجازه بدید دیگه قندش را نگیریم البته هر چی شما بفرمایید ما در خدمتیم .
بفرمایید بنده در این خصوص چه کار باید انجام بدهم.
ممنون از پاسخگویی شما

سلام انسولین سبز 22 واحد صبح وشب تزریق شود

میتونید تا یک هفته قند رو چک نکنید یعد از یک هفته چک کنید و ارسال کنید توجه داشته باشید که انسولین درست تزریق شود

به مادرتون بفرمایید ایشون مدتها قند خون خیلی بالاتر داشته اند ولی از آن خبر نداشته اند

سلام صبح بخیر
انسولین نارنجی 5 واحد قبل از هر وعده غذایی مصرف می شود
خانم دکتر مادرم انسولین را روی شکم تزریق می کنند حالا اگر روشی دیگر هست بفرمایید چون روش درست را به ما این طور اموزش دادند اگر اشتباه هست بفرمایید تا درست تزریق شود با سپاس

انسولین نارنجی 7 واحد قبل از صبحانه و ناهار و 10 واحد قبل از شام تزریق شود

محل تزریق انسولین هر بار باید به فاصله 1 سانت از انسولین قبلی تزریق شود

توجه کنید پس از اتمام تزریق انسولین 10 ثانیه صبر کنید و بعد سوزن را از محل تزریق خارج کنید

ممنونم خانم دکتر