ز.ف
عنوان :

چشم درد

متخصص چشم پزشکی
سلام من یک دختر نوزده سالم..چشام دور رو تار میدید ولی نزدیکو کاملا خوب میدیدم..رفتم پیش دکتر گفت ضعیفه..چشم چپ نیم و چشم راست75 صدم..و عینک رو برای چشم چپ نیم و استیگمات و راست هم نیم گذاشت دکتر..
عینک دوربین داد ولی گفت برای گوشی و مطالعه هم بزن..
حالا من عینکو تا میزنم بشدت به چشمام فشار میاد و درد میگیره و وقتی برمیدارم اروم میشه.
یک سال پیش هم عینک یک دکتر داده بود و من چشم درد داشتم رفتم پیش یه دکتر دیگ گفتم اصلا احتیاج نداری و من نزدمش دیگ
من الان مشکل خاصی دارم یا ب خاطر عادت نداشتن ب عینکه؟
و اینکه از عینک دوربین میتونم برای نزدیک و گوشی استفاده کنم؟
ممنون میشم جواب بدین چشام خیلی داره اذیت میشه

اگر عینک آستیگمات برای شما تجویز شده ممکن است عادت کردن به آن مدت زمانی طول بکشد .اگر عینک شما صرفا برای دید دور باشد نیازی به استفاده در فاصله نزدیک نیست ولی اگر برای آستیگمات تجویز شده باشد در فاصله نزدیک هم استفاده کنید.این سوالات را باید از پزشک تجویز کننده بپرسید تا راهنماییتان کند و اگر با عینک راحت نیستید توصیه میکنم مجددا پیش یکی از همکاران شماره چشم و عینک تجویز شده ،چک شود.