پ.ا
عنوان :

کبد چرب

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام بنده مبتلا به کبد چرب گرید 3 هستم. در سونوگرافی گذشته اسپن کبد 152 بود. بنده رژیم گرفتم و رعایت کردم اما در سونوگرافی اخیر اسپن 160 شده با همان گرید 3. طحال هم قبلا 101 بود الان 119 شده. لطفا راهنمایی کنید مشکل چیست؟ ممنون

سلام بررسی تستهای کبدی وسایر ریسک فاکتورهای کبد چرب مثل قند خون و چربی خون و ....توصیه می شود.