م.ض
عنوان :

داشتن حیوان خانگی

فوق تخصص ریه
با سلام واحترام
من 2ماه است که برای فرزندانم گربه پرشین که موهای بلندو سفید دارد خریده ام وکامل واکسینه کرده ام کاملا نظافت انرا رعایت می کنم ولی اخیرا شنیده ام که موهای نازک ان که در هوا پخش می شود می تواند وارد ریه شده ومثل ازبست سرطان زا باشد ایا این عقیده درست یا خیر ایا نگهداری انرا بیماریزا می دانید ؟؟

سرطان نه ولی ممکن الرژی وحساسیت و بیماریهای دیگر ریوی بیاورد