ف.پ
عنوان :

درد در سمت پهلو چپ

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
باسلام و عرض ادب خدمت شما دکتر گرانقدر از اینکه مسدع وقتتان شدم عذرخواهی میکنم و لطف میکنید که پرسش اینجانب پاسخ دهید مدت دو ماهی میشه در سمت چپ قسمت پهلو شبها که خانه میام موقع استراحت و دراز کشیدن حس ورم دارد وکمی گاهی اوقات حس سرد دارد لازم به ذکر هست طول روز در بیمارستان پشت میز نشسته ام و بعدازظهرها اغلب موقع تدریس نشسته ام شب موقع غلطت خوردن این حس ورم پهلو دارم ممنون میشم بهم بگید چه مشکلی دارم دو روز میشه استرس دارم لطف کنید پاسخ بدید

سلام این دردها معمولا عضلانی اسکلتی هست و اصلا به کلیه ربطی نداره.نوع نشستن یا فعالیتهای روزمره رو اصلاح کنید درست میشه