س.ا
عنوان :

قلب درد

فوق تخصص روماتولوژی
باسلام
وقت بخیر
من 37 ساله از تهران دارای یک پسر 10ساله مزاحمتون میشم
من، شش سال پیش متوجه شدم که به بیماری لوپوس دچار شدم
البته زایده های پوستی از سن 15 سالگی پیدا شده بود. ولی دکتر پوست هر بار یک علت پوستی تشخیص داده بود.
سرانجام دکتر انصاریون که البته از ابتدا معالج پوستی بنده بود معرفی به دکتر رومالوژیست کرد که دکتر جوادی پس از یکسری آزمایش اعلام لوپوس کردند .
حدود یک سال دارو خوردم ولی عوارض دارویی وترس از بیماری باعث شد به یکباره داروها کنار بگذارم وبه خودم بقبولانم که مریض نیستم .
ولی دوروز است که درد شدید تو ناحیه سمت چپ سینه می کشم و می ترسم حمله اینبار به قلب باشد.
امکان دارد راهنمایی کنید بیماری که این چند سال به صورت خاموش بوده، امکان دارد به قلب یا ششها حمله کند
واگر درمان را شروع نکنم خطرناک است یا نه
چون اصلا دوست ندارم باعلم به مریضی به زندگی ادامه بدم .

با سلام
لازم است به پزشک معالجتان مراجعه کنید و تحت نظر باشید و شاید هیچ داروئی لازم نباشد ولی تحت نظر بودن و معاینات دوره ای حتما لازم است جهت فعال بودن بیماری معاینه و آزمایشات تخصصی لازم است