ا.م
عنوان :

تورم گردن

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام من 51 سالم است در طی جند روز گذشته متوجه تورم ناحیه گردن در سمت چپ شدم لذا یک سونوگرافی گردن و یک سی تی اسکن توراکس با تزریق دادم.
در سونوگرافی ندول منفرد در ناحیه لوب چپ و ایستم تیرویید مشخص شد ولی غدد لنفاوی برجسته نبود. لازم به ذکره که سالهاست به علت هیپوتیروییدی روزی یک عدد لووتیروکسین مصرف میکنم.
در سی تی تورم چند غدد لنفاوی آنتریور مدیاستن حداکثر 23 * 10 میلیمترو یک ندول منفرد در لوب راست ریه در قسمت پایین دیده شدو تعدادی توده در کبد. البته من قبلا همانژیوم کبدی داشتم. تست های کامل آزمایشگاهی را دادم ولی هنوز آماده نیس فقط در صحبتی که با آزمایشگاه داشتم. CA125, CA19-9 , CEA نرمال بوده ولی تیروگلوبولین و آلفا فتوپروتِین هنوز آماده نیس. سوالم این است 1. آیا این احتمالا میتونه کانسر تیرویید باشه یا باید بیشتر ریه بررسی بشه؟ 2. به نظر شما قدم بعدی برای تشخیص بهتر کدام است؟

سلام معلوم نیست ضایعات کبدی و ریوی مربوط به تیرویید باشد ممکن است بیوپسی تیروئید نیاز باشد توصیه میشود به پزشک ریه یا غدد مراجعه حضوری داشته باشید