A.M
عنوان :

لکه های پوستی و گودی وسیاه چشم و لاغری صورت

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
باسلام ، بنده درمدت افسردگی 4 ساله ،. دچار گودی وسیاه دور چشم ، خالی شدن گونه ها ،. لاغری و لکه هایی مثل چرک روی کمر تا باسن ، گردن به پایین ،. تا سینه ها ، روی بازو به پایین .، دیده شد ،. لطفا مرا راهنمایی کنید از چه درمانی برای لکه ها و گودی زیر چشم و سیاهی و لاغری صورتم و لکه های بدنم استفاده کنم و هزینه درمان همه ی اینا چقدر میشه ؟ممنون ومچکر .
ص
سلام فرستادم ، کمر ، بازو ، زیر چشم .، تمام لکه های بدنم به همین شکل توی عکس هستن ،. اول کم بودن ولی کم کم خشکی پوست ،. لاغری هم اضافه شد ،. ممنون میشم راهنمایی کنید .