م.ح
عنوان :

افزایش ضربان قلب

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشی،چند روزه احساس تنگی نفس میکنم و هنگامی که بلند میشوم چشمام سیاهی میره،صربان قلبم هم درحالت عادی بین 60تا65بود اما این چند روز بالای80شده است،ولی اکسیژن خونم از 95%پائین تر نمیآید،احساس ضعف دارم چند ماه قبل هم همین علائم را داشتم نوار قلب گرفتم گفتند نرمال است،داروی اعصاب ایمیپرامین و سیتالوپرام مصرف میکنم

سلام

دونستن چند نکته ضروریه
چند سالتونه فشارتون چنده و اینکه در معاینه قلب نکته خاصی وجود داره یا نه....اما به نظر میاد بیشتر به خاطر مصرف داروهای آرام بخش باشه مایعات بیشتر بنوشید

سلام،من 30سالمه،فشارخونم 11/9
موقع که حتی راه هم میرم ضربان قلبم میره بالا اما درد ندارم
البته نزدیک شروع پریود هم هستم

یک نوار قلب بگیرید اگر نرمال بود مورد خاصی نیست ممکنه کم خونی و یا عدم ورزش باشه...که با ورزش منظم درست میشه

ممنونم ازتون