ع.س
عنوان :

درد پشت و پهلو

متخصص ارتوپدی
سلام جناب دکتر
حدود بیست روز پیش در باشگاه مشکلی برای پشتم پیش اومد که رفتم دکتر ارتوپد گفت ام ار ای بنداز اما چون پهلوهام و دنده هام و زیر دنده هام هم درد میکرد گفت سونو گرافی هم برو.رفتم سونو گرافی چیزی نبود اما ام ار ای دیسک خفیف نشون داد اما با گذشته 20 روز شدید تر شده و پهلو هام و پشتم واقعا درد میکنه مخصوصا پشتم به سمت پهلو ها مخصوصا شب ها وقتی دراز میکشم نیم ساعت انگار پشتم استخونام خشک شده درد میگیره و بعد میزنه به پهلوهام نزدیک زیر دنده هام..اما دکتر گفت خوب میشه اما بد تر شده نظر شما چیه

ممنون
دکتر یادم رفت بگم که در راه رفتن مشکل برام پیش نمیاره و درد نمیکیره فقط خم شدن به سمت پایین به سمت چپ و راست و بیشتر از همه در حالت خوابیده انگار خشک میشه شدید
در وقت خوابیدن هم اگه تکون نخورم درد نمیکنه اما تا یه تکون کوچیک به چپ یا راست میدم درد شدید میگیره اما کمرم رو به سمت بالا پایین میبرم در حالت خوابیده درد نمیگیره

سلام. با توضیحات شما بیشتر به مشکلات عضلانی مربوط میباشد .

نیاز به مصرف شل کننده عضلات همراه با تقویت دارد و ظرف 3 هفته باید مشکل حل شود.

ممنون دکتر نظر شما الان چی هست چیکار کنم به کجا مراجعه کنم
ممنون دکتر فقط منظورتون از تقویت چه نوع دارویی هست لطف میکنید بفرمایید
ممنون دکتر عزیز