ب.ب
عنوان :

مشکل معده ای یا شاید گوارشی

متخصص جراحی عمومی
سلام.
من سه سالی هست که شبها که میرم بخوابم, باد زیادی (یا "چُس" - ببخشید سرچ کردم که لغت مناسب ترش رو بنویسم, چیزی پیدا نکردم) دارم که با دستشویی رفتن تخلیه نمیشه...و مجبور میشم برم تو تخت خواب که این موضوع اذیتم میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنین. بخصوص که من نمی دونم برای حل این مشکل پیشِ چه دکتری باید برم (فک میکنم باید لازم باشه که ازمایش هایی هم بدم)و اصلا چی باید بگم!!
بازم مرسی.

سلام

لازم است توسط متخصص گوارش ویزیت شوید

قرص های پروبیوتیک بخورید

مرسی از جوابتون. چی باید بگم؟!

میشه یه جوری بگین که بهتر قابل فهم باشه برای دکتر؟