ز.ب
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام شب خوش خانم دکتر عزیز بیک محمدی هستم . گزارش سه روزه دیابت مامان را براتون ارسال می کنم . وضعیت داروی بدین شرح است انسولین سبز 22 واحد صبح 20 واحد شب
انسولین نارنجی 7 واحد قبل صبحانه و 4 واحد قبل از ناهار .
قرص متفورمین یک عدد صبح دو عدد ظهر و یک عدد شب.
در ضمن خانم دکتر مامان سردردهای بدی دارد آیا به دیابت ارتباط پیدا می کند؟
دستور جنابعالی چیست؟ ممنونم از پاسخگویی
ببخشید خانم دکتر من تصویر را خصوصی سازی نکردم امیدوارم شما بتونید تصویر را ملاحظه فرمایید
مجبورم بنویسم

نمیدونم مشکل از کجاست که باز نمیشه به پشتیبان اطلاع دادم

شنبه قبل صبحانه 86 2 ساعت بعد صبحانه 172 بعد ناهار 88 بعد شام 280
یکشنبه ناشتا 81 بعد صبحانه 171 بعد ناهار 158 بعد شام 217
دوشنبه ناشتا 80 بعد صبحانه 181 بعد ناهار117 بعد شام 164
ممنون از لطف شما
پس به همان شکل که تا به حال ادامه می دادیم ادامه میدهیم ممنونم

نه باید انسولین کم شود در بالا توضیح دادم

ببخشید الان تازه پیام شما را دیدم بله چشم اجرای دستور می کنم
بله متوجه دستور جناب عالی شدم دیر پیام باز شد ملاحظه کردم حتما اجرای دستور می کنم واقعا از لطف شما ممنونم خانم دکتر مامان دایم شما را دعا می کند خدا خیرتون بده